Ford Fiesta szélvédő árak és fűthető szélvédő árak

Ford Fiesta szélvédő árak és fűthető szélvédő árak

Fedezze fel a Ford Fiesta 2002-2008 első szélvédő árakat! Akciók, gyári és utángyártott lehetőségek várják. Kattintson a részletekért!

Cikk szövege:

Ford Fiesta szélvédő árak

A Ford Fiesta 2002-2008 modelljeihez elérhető szélvédők ára és választéka igen széles skálán mozog. Az érdeklődök számos opció közül választhatnak az autouvegek.hu weboldalon található termékpalettán. Az oldalon megtalálhatók úgy a gyári beszállítóktól származó, mint az utángyártott szélvédők, sőt akár bontott alkatrészek is. Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk a Ford Fiesta szélvédő árak különféle aspektusait.

Gyári és utángyártott szélvédők

Amikor a Ford Fiesta szélvédő árak vizsgálatáról van szó, fontos figyelembe venni, hogy különbség van a gyári és utángyártott szélvédők között. A gyári szélvédők általában drágábbak, mivel az eredeti beszállítóktól származnak, és biztosítják a legmagasabb minőséget és kompatibilitást. Ezek a szélvédők többek között különféle hő- és fényvédelmi megoldásokkal, alvázszám ablakkal és szitanyomattal is rendelkezhetnek.

Az utángyártott szélvédők olcsóbb alternatívát kínálnak. Bár ezek is jó minőségűek lehetnek, előfordulhat, hogy nem minden esetben egyeznek meg teljesen az eredeti alkatrészekkel. Az autouvegek.hu oldalon számos utángyártott szélvédő található, így a vásárlók az ár és a specifikációk alapján könnyen kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb opciót.

Bontott szélvédők

Egy másik lehetőség a bontott szélvédők használata, amelyek szintén elérhetők az autouvegek.hu weboldalon. Ezek az árak általában a legkedvezőbbek, azonban fontos, hogy a vásárlók alaposan vizsgálják meg a termék állapotát, hiszen a használt szélvédők esetében nagyobb a kockázat a rejtett sérülések miatt.

Különféle szélvédő tulajdonságok

A Ford Fiesta szélvédő árak nemcsak az alkatrész eredetétől függenek, hanem a különféle extrák meglététől is. Az autouvegek.hu oldalon található szélvédők számos tulajdonsággal rendelkezhetnek, például:

  • Fűtési funkcióval
  • Eső- és fény szenzor foglalattal
  • Különböző színezési opciókkal (pl. zöld, kék)
  • Hővédelmi rétegekkel

Ezek a tulajdonságok mind hatással vannak a végleges árra, így érdemes megvizsgálni, hogy mely extrákra van ténylegesen szükség, mielőtt döntést hoznánk.

Akciós árak és beszerelési költségek

Az autouvegek.hu weboldalon időről időre különféle akciókat is találhatunk, amelyek tovább csökkenthetik a Ford Fiesta szélvédő árakat. Az akciós árak azonban gyakran csak akkor élnek, ha a beszerelés a cég szervizében történik. A beszerelési költségek szintén változhatnak, ezért fontos előzetesen érdeklődni a pontos árakról és a szolgáltatások részleteiről.

Fűthető szélvédő árak

A fűthető szélvédők egyre népszerűbbé válnak az autósok körében, mivel jelentősen megkönnyítik a téli közlekedést. A fűthető szélvédő árak azonban változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen autónk van, illetve hol és hogyan szeretnénk cseréltetni a szélvédőt. Ebben a cikkben részletesen tárgyaljuk a fűthető szélvédők jellemzőit, előnyeit, valamint azt, hogy milyen költségekkel kell számolnunk.

Miért válasszuk a fűthető szélvédőt?

A fűthető szélvédők számos előnyt kínálnak a hagyományos szélvédőkkel szemben. Elsősorban a téli hónapokban nyújtanak jelentős segítséget, amikor az ablakokra fagyott jég és hó eltávolítása nem csak időigényes, de fárasztó is lehet. A fűthető szélvédők egyenletesen és gyorsan melegítik fel az üveget, így az pillanatok alatt jégmentessé válik. Ugyanakkor a fűthető szélvédők biztonságosabbá is teszik a vezetést, mivel a tiszta szélvédő jobb látási viszonyokat biztosít.

A fűthető szélvédő árak tényezői

A fűthető szélvédő árak több tényezőtől függenek. Az egyik legfontosabb tényező maga az autó típusa. Például egy BMW vagy Mercedes szélvédő cseréje általában drágább, mint egy Ford vagy Opel esetében. Az árakat továbbá befolyásolja, hogy hivatalos márkakereskedésben vagy független szervizben végeztetjük a cserét. Az utóbbi gyakran olcsóbb megoldást kínál, de a garancia és a színvonal szempontjából érdemes megfontolni a hivatalos szervizeket is.

Cserével járó költségek

A fűthető szélvédő árak magukba foglalják az alkatrész árát és a csere költségeit is. Az autouvegek.hu weboldalon például részletes információkat találunk a cserével kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy a szélvédő cseréje során felmerülhetnek további költségek, ilyenek lehetnek a szélvédő ragasztása, a beépítéshez szükséges eszközök, illetve a munkaórák díja. Az árak tehát jelentős mértékben változhatnak attól függően, hogy konkrétan milyen szolgáltatásokat veszünk igénybe.

Hasznos tippek a fűthető szélvédő árak csökkentéséhez

Az egyik legjobb módja a fűthető szélvédő árak csökkentésének, ha CASCO biztosítást kötünk. Sok biztosító kínál olyan csomagokat, amelyek fedezik a szélvédő cseréjét, akár teljesen ingyen is. Érdemes alaposan utánajárni a különböző biztosítók ajánlatainak, mert hosszú távon jelentős összegeket spórolhatunk ezen a téren.

Ezen kívül az autouvegek.hu oldalon elérhetőek különböző kedvezmények is. Például regisztráció esetén megajándékoznak bennünket egy 1000 Ft értékű kedvezménykuponnal vagy egy 5000 Ft értékű üzemanyag kuponnal, ami tovább csökkentheti a költségeinket.