Tartalomgyártás árak és keresőoptimalizálás a gyakorlatban

Tartalomgyártás árak és keresőoptimalizálás a gyakorlatban

Tájékozódj a tartalomgyártás költségeiről! Tudj meg többet, hogyan segíthetünk növelni vállalkozásod online jelenlétét.

Tartalomgyártás árak: részletes útmutató

A tartalomgyártás napjainkban kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalkozások online jelenlétének fejlesztésében. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk a tartalomgyártás árakról és a különböző csomagokról, hogy miért érdemes befektetni ebbe a szolgáltatásba.

Miért érdemes befektetni a tartalomgyártásba?

A tartalomgyártás nem csupán szövegírást jelent, hanem egy komplex stratégiai folyamatot, amely segít a vállalkozásoknak elérni marketing céljaikat. Egy jól megtervezett tartalmi stratégia növeli a Google keresőben elért eredményeket, javítja az oldallátogatottságot és elősegíti a vásárlások növekedését. Fontos megjegyezni, hogy a tartalomgyártás hosszú távú befektetés, amely nem hoz azonnali eredményeket, de a türelem és a kitartó munka végül meghozza a gyümölcsét.

Közösségi média menedzselés és árak

A közösségi média jelenlét elengedhetetlen a mai digitális korban. Az olyan platformok, mint a Facebook, Instagram, TikTok és YouTube hatékony csatornák a célközönséggel való kapcsolattartásra. A közösségi média menedzselése azonban időigényes, ezért sok vállalkozás profikra bízza ezt a feladatot.

Facebook hirdetési fiók létrehozása és beállítása

 • Ár: 200€
 • Ez az ár érvényes Unas és Shoprenter webshopokra, illetve WordPress weboldalakra. Tartalmazza a Facebook fióknak a honlappal és a Google Analytics-szel való összekapcsolását.

Facebook Meta hirdetés létrehozás

 • Ár: 50€/kampány
 • Az ár tartalmazza egy hirdetés szövegének megírását és egy havi optimalizálását.

Facebook Meta havi hirdetés felügyelet

 • BASIC csomag: 120 €
  • Havi riport, heti kampányellenőrzés, havi 1 telefonos egyeztetés.
 • STANDARD csomag: 170 €
  • Havi riport, heti kampányellenőrzés, havi 2-3 telefonos egyeztetés.
 • PRÉMIUM csomag: 270 €
  • Havi riport, heti kétszeri kampányellenőrzés, heti online egyeztetés.

Egyedi szövegírás és SEO optimalizálás

Az egyedi szövegírás segít a versenytársaktól való kiemelkedésben és a jobb Google helyezések elérésében. A SEO szövegírás során a megfelelő kulcsszavak használata elengedhetetlen. Az árak a szöveg hosszától és a SEO elemzés mélységétől függnek.

Árak:

 • Webshop termékkategória szövegírás (2500-3000 karakter): 2500 Ft/db
 • Termékismertető webáruházba (2500-3000 karakter): 2500 Ft/db
 • Szolgáltató cég tevékenység leírás interjúval (4000-6000 karakter): 25000 Ft
 • Blog bejegyzések írása (4000-6000 karakter): 1 Ft/karakter
 • Landing oldal szövegírás (minimum 10.000 karakter): 5 Ft/karakter

Grafikai tervezés a közösségi médiában

A grafikai tervezés fontos eleme a közösségi média jelenlétnek. Egy jól megtervezett poszt vagy hirdetés növeli az interakciókat és az elkötelezettséget.

Ár:

A grafikai tervezés árak a posztok gyakoriságától és a grafikák bonyolultságától függően változnak.

Webshop tartalomgyártás

A webshop tartalomgyártása nem csak termékleírásokról szól. Fontos a vonzó és informatív bemutatkozó oldal, valamint a rendszeres blogbejegyzések, amelyek növelik az SEO-t és az oldallátogatottságot.

Google eszközök és SEO audit

A Google rengeteg eszközt kínál, amelyek segíthetnek jobb eredmények elérésében. Az SEO auditálás és a weboldal készítés ára függ a szükséges elemzések és a weboldal bonyolultságától.

YouTube online marketing

A YouTube videók készítése számos tényezőtől függ, például a videó hosszától és a forgatás helyszínétől. Az egyszerűbb videók elkészítése 50-100 ezer Ft-ba kerülhet, míg a komplexebb projektek költségei magasabbak lehetnek.

Céges blog tervezése és írása

A céges blog növeli az oldallátogatók számát és javítja a Google helyezést. Az árak függnek a publikációk gyakoriságától és a témák bonyolultságától.

Összegzés

A tartalomgyártás árak széles skálán mozognak, és az igényektől függően változnak. Fontos, hogy az árazás során figyelembe vegyük a tartalom minőségét és annak marketing értékét. Ha részletesebb információkra van szüksége, bátran lépjen kapcsolatba velünk!

Keresőoptimalizálás a gyakorlatban

A keresőoptimalizálás, vagy röviden SEO (Search Engine Optimization), kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy weboldalad a Google találati listáján minél előkelőbb helyet foglaljon el. A megfelelő SEO technikák alkalmazásával növelheted honlapod láthatóságát és látogatottságát. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen lépésekkel teheted hatékonyabbá a keresőoptimalizálást a gyakorlatban.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalad minél előrébb kerüljön a Google találati listáján, ezzel növelve az organikus forgalmat. Egy jól optimalizált weboldal nemcsak több látogatót vonz, hanem javítja a felhasználói élményt is. A Google kereső algoritmusai figyelembe veszik a felhasználói élményt, és előnyben részesítik azokat a weboldalakat, amelyek gyorsak, együttműködőek és relevánsak.

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás egyik alappillére. Ez az első lépés annak meghatározásában, hogy milyen kulcsszavakra keresnek a felhasználók a te iparágadban. Az így gyűjtött adatokat felhasználhatod a weboldalad tartalmának optimalizálásához. Fontos, hogy olyan kulcsszavakat válassz, amelyek nemcsak népszerűek, hanem relevánsak is a weboldaladra és termékeidre nézve.

SEO szövegírás

A SEO szövegírás lényege, hogy kulcsszóra optimalizált, releváns és értékes tartalmat hozz létre a weboldaladon. A tartalomnak természetesnek és könnyen olvashatónak kell lennie. Ne feledd, a meta címek és leírások is fontos szerepet játszanak a SEO szövegírásban, ezek ugyanis segítenek a keresőmotoroknak megérteni, miről szól az adott oldal.

Linképítés

A linképítés egy másik kritikus SEO technika. Minél több magas tekintélyű, külsős weboldal hivatkozik a te oldaladra, annál jobb lesz a weboldalad helyezése a Google találati listáján. Olyan stratégiákat alkalmazhatsz, mint a vendégposztolás vagy a PR cikkek írása, amelyek természetes módon generálnak visszahivatkozásokat a honlapodra.

Technikai SEO

A technikai SEO foglalkozik a weboldalad háttér-infrastruktúrájával, amely befolyásolja a keresőmotorok és a felhasználók számára nyújtott teljesítményt. Az oldalsebesség optimalizálása, a mobilbarát kialakítás és a hibamentes kód mind hozzájárul a jobb keresőoptimalizálási eredményekhez. A gyors betöltési sebesség és a mobilbarát felhasználói élmény kulcsfontosságú a Google rangsorolási algoritmusaiban.

Felhasználói élmény

A felhasználói élmény (UX) optimalizálása szintén elengedhetetlen a sikeres SEO számára. A weboldal navigációjának intuitívnak kell lennie, és a tartalom könnyen elérhető legyen. Az UX optimalizálásának része az is, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett információkat, és pozitív élménnyel távozzanak az oldalról.

Záró gondolatok

A keresőoptimalizálás a gyakorlatban sokkal többről szól, mint csak a Google első helyére kerülni. Egy sikeres SEO stratégia magába foglalja a kulcsszókutatást, a megfelelő tartalom létrehozását, a linképítést, a technikai SEO-t és a felhasználói élmény javítását. A megfelelő szakértelemmel és kitartással ezek a technikák nagymértékben hozzájárulhatnak a weboldalad sikeréhez. Fordulj bizalommal egy profi SEO ügynökséghez, mint amilyen a Kanga Design, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el.